menu Request
×

Kunci Gitar Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

230 views
  Intro : C C7
        C Dm Em F
        Am Em F G

    C                     C7
tresno tangis ning njero atiku
      F                   G
yen kelingan esem lan guyonanmu
   Em                    Am
tansah eling aku ning sliramu
     F                 G
kangene ati iki pingin ketemu..

    C                  C7
kebukak atiku krungu kabarmu
         F                G
aku mung iso ndongakne sliramu
    Em                   Am
sak tenane nangis ning batinku
      F                   G
tak lakoni nganti ikhlas atiku..

Reff :
     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

Int. F G Em Am
     F G C

  C                    C7
kebukak atiku krungu kabarmu
         F                G
aku mung iso ndungakne sliramu
    Em                   Am
sak tenane nangis ning batinku
      F                   G
tak lakoni nganti ikhlas atiku..

Reff :
     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

 Int. F G C

     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

Outro : F G C..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggun Pramudita mudah, kunci gitar Anggun Pramudita, chord lagu Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan), chord dasar Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan), chordtela Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan), download lagu Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggun Pramudita di youtube: https://youtube.com/watch?v=oscSI1eLzzk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari