menu Request
×

Chord Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

258 views
 Intro : C G F..
        C G F..G..

C         G  
aku ra ngiro
Am        Em
nduweni kowe..
  F          C
padahal mbiyene
        Dm        G
sewates konco megawe..

      F           G
mergo wis kadung ati
    C   G    Am
ora iso ngapusi..
  F               G
nutupi roso ning ati..

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Int. C  G  F..
     ho oo oo..
     C  G  F..   G..
     ho oo oho.. oo..
     C G Am Em
     F C Dm G..

  C        G
jujur ati iki
    Am         Em
ora iso mblenjani
       F            C
mung kepingin kenal kowe
         Dm            G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F            G
ibarate kembang ati
          C       G    Am
sing lagi kembang-kembange..
       F
bungah kebak werno
           G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Musik : C  G  F..
        ho oo oo..
        C  G  F..   G..
        ho oo oho.. oo..
        C G Am Em
        F C Dm G..

Reff :
  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G
 nganti tulus....

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F             C
 aku tresno nang kowe..
  Am          F            G
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Am          Em
 aku sayang kowe..
     F        C
 aku tresno kowe..
       Am          F
 genggemen sayang iki
          G           (C) 
 nganti tulus.. tekane pati..

Outro : C  G  F..
        ho oo oo..
        C  G  F..   G..
        ho oo oho.. oo..
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb F D#..
        Bb F D#..F..

Bb        F 
aku ra ngiro
Gm        Dm
nduweni kowe..
  D#         Bb
padahal mbiyene
        Cm        F
sewates konco megawe..

      D#          F
mergo wis kadung ati
    Bb  F    Gm
ora iso ngapusi..
  D#              F
nutupi roso ning ati..

  Bb       F
jujur ati iki
    Gm         Dm
ora iso mblenjani
       D#           Bb
mung kepingin kenal kowe
         Cm            F
sampek kegowo ning ngimpi..

   D#           F
ibarate kembang ati
          Bb      F    Gm
sing lagi kembang-kembange..
       D#
bungah kebak werno
           F
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Int. Bb F D#..
     ho oo oo..
     Bb F   D#.. F..
     ho oo oho.. oo..
     Bb F Gm Dm
     D# Bb Cm F..

  Bb       F
jujur ati iki
    Gm         Dm
ora iso mblenjani
       D#           Bb
mung kepingin kenal kowe
         Cm            F
sampek kegowo ning ngimpi..

   D#           F
ibarate kembang ati
          Bb      F    Gm
sing lagi kembang-kembange..
       D#
bungah kebak werno
           F
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Musik : Bb F D#..
        ho oo oo..
        Bb F   D#.. F..
        ho oo oho.. oo..
        Bb F Gm Dm
        D# Bb Cm F..

Reff :
  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F
 nganti tulus....

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#            Bb
 aku tresno nang kowe..
  Gm          D#           F
 ojo nganti noleh nang liyane..

  Gm          Dm
 aku sayang kowe..
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Gm          D#
 genggemen sayang iki
          F           (Bb)
 nganti tulus.. tekane pati..

Outro : Bb F D#..
        ho oo oo..
        Bb F   D#.. F..
        ho oo oho.. oo..
        Bb

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ader Negro mudah, kunci gitar Ader Negro, chord lagu Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's), chord dasar Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's), chordtela Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's), download lagu Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ader Negro di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZNK9XyT1V3w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ader Negro

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari