menu Request
×

Kunci Gitar Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

119 views
 Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        F C G..

              C                G
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Am              Em
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               F                    C
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           F                        G
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. F G Am G
     F G C..

              C                 G
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Am                      Em
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               F                  C
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              F                    G
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G     C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : F G C -G/B Am G
        F..G..

Reff :
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Am-G-F-Em
 atiku..
 Dm         G      (C)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : C F C G-F-Em-Dm
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        G D A..

              D                A
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Bm              F#m
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               G                    D
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           G                        A
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                G         A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m           Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G                    D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em               A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. G A Bm A
     G A D..

              D                 A
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Bm                      F#m
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               G                  D
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              G                    A
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                G         A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m           Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G                    D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em               A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               D         A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm     F#m
 nerimo aku opo anane
               G                 D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em                    A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D       A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm         F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G              D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em        A     D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : G A D -A/C# Bm A
        G..A..

Reff :
               D         A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm     F#m
 nerimo aku opo anane
               G                 D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em                    A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D       A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm         F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G              D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em        A       D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em        A       D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em        A
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Bm-A-G-F#m
 atiku..
 Em         A      (D)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : D G D A-G-F#m-Em
        D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Andrey Arief mudah, kunci gitar Andrey Arief, chord lagu Andrey Arief - Ratu Ning Atiku, chord dasar Andrey Arief - Ratu Ning Atiku, chordtela Andrey Arief - Ratu Ning Atiku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Andrey Arief - Ratu Ning Atiku, download lagu Andrey Arief - Ratu Ning Atiku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Andrey Arief di youtube: https://youtube.com/watch?v=k_0myX09CsA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Andrey Arief

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari