menu Request
×

Kunci Gitar Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

115 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : C F G C -G/B
        Am Dm F..G-G

  C
bungah seng tak roso..
          F
neng jero atiku..
   G
nduweni sliramu.. 
         C     -G/B
seng gemati aku..
   Am
ra bakal tak larani..
   Dm
ra bakal tak tangisi..
     G
kowe mung ono siji 
        C     G
neng donyo iki..

  C
beruntunge aku.. 
         F
nduwe sliramu..
     G
seng gelem berjuang.. 
         C    -G/B
nganggo uripku..
   Am
di rewangi rekoso..
     Dm
nganggo urip bendino..
      G
meski ora sepiro 
        C
siro tetep nerimo..

    F        G
tresno.. iki tak jogo..
  Em       Am
tekane aku tuwo..
  F         G
susah bebarengan 
         C
teros sesandingan..

Reff :
     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   Dm       G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Dm           G      C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Musik : F            Em
        ha.. a.. a.. a..
               Dm      Em
        ha a a a.. te..kane aku tuwo..
        Fm       G
        ha a a a a..

  C
beruntunge aku.. 
         F
nduwe sliramu..
     G
seng gelem berjuang.. 
         C    -G/B
nganggo uripku..
   Am
di rewangi rekoso..
     Dm
nganggo urip bendino..
      G
meski ora sepiro 
        C
siro tetep nerimo..

    F        G
tresno.. iki tak jogo..
  C    G/B  Am
tekane aku tuwo..
  F         G
susah bebarengan 
         C
teros sesandingan..

Reff :
     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   F        G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       F            G      C   C7
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   F        G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       F            G        C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Dm            G       C  Am
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
       Dm            G       C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G A D -A/C#
        Bm Em G..A-A

  D
bungah seng tak roso..
          G
neng jero atiku..
   A
nduweni sliramu.. 
         D    -A/C#
seng gemati aku..
   Bm
ra bakal tak larani..
   Em
ra bakal tak tangisi..
     A
kowe mung ono siji 
        D     A
neng donyo iki..

  D
beruntunge aku.. 
         G
nduwe sliramu..
     A
seng gelem berjuang.. 
         D   -A/C#
nganggo uripku..
   Bm
di rewangi rekoso..
     Em
nganggo urip bendino..
      A
meski ora sepiro 
        D
siro tetep nerimo..

    G        A
tresno.. iki tak jogo..
  D   -A/C# Bm
tekane aku tuwo..
  G         A
susah bebarengan 
         D
teros sesandingan..

Reff :
     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   Em       A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Em           A      D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Musik : G            F#m
        ha.. a.. a.. a..
               Em      F#m
        ha a a a.. te..kane aku tuwo..
        Gm       A
        ha a a a a..

  D
beruntunge aku.. 
         G
nduwe sliramu..
     A
seng gelem berjuang.. 
         D   -A/C#
nganggo uripku..
   Bm
di rewangi rekoso..
     Em
nganggo urip bendino..
      A
meski ora sepiro 
        D
siro tetep nerimo..

    G        A
tresno.. iki tak jogo..
  F#m      Bm
tekane aku tuwo..
  G         A
susah bebarengan 
         D
teros sesandingan..

Reff :
     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   G        A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       G            A      D   D7
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   G        A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       G            A        D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Em            A       D  Bm
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
       Em            A       D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ambyar Bareng mudah, kunci gitar Ambyar Bareng, chord lagu Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo, chord dasar Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo, chordtela Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo, download lagu Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ambyar Bareng di youtube: https://youtube.com/watch?v=MdeqphRx9H0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ambyar Bareng

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari