menu Request
×

Kunci Gitar Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

127 views
 Original dari Fm
Gunakan transpose diatas.

Intro : Am Em Am F Dm Dm Dm E
Am Em Am F Dm Dm Dm E

Am Em Am
lintang.. lintang tak takoni
F Dm
opo kowe ngerti
Dm Dm E
wong sing tak tresnani..

Am Em Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
F Dm
nganti natas wengi
Dm Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
F Am
sing tak anti-anti
Dm
nanging neng endi
E
anggonku nggoleki..

Am Em Am
angin.. sak paran lakumu
F Dm
critakno kangenku
Dm Dm E
iseh setyo nunggu..

Am Em Am
dino.. minggu ganti sasi
F Dm
eluhku ngancani
Dm Dm
opo kowe ngerti..

E F Am
kutho iki.. wis tak kiteri
Dm E Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
Am Dm
ning alun-alun nganjuk iki
G C
nadyan saiki dadi sepi
Am Dm
nanging aku ra biso lali
E F E
marang janji setyo kang kepatri..

Am Dm
gencar-gencar lampune kutho
G C
gawe kahanan maleh bedo
Am Dm
nanging tresnaku iseh podo
E Am
koyo janji naliko semono..

[Faturing]
A Dm
cah ayu aku ora lali
G C E
tresnamu iseh tak gondheli
A Dm
kangenku malah soyo ndodro
E Am
entenono aku enggal teko..

Musik : Am Dm G C E
A Dm Am E Am E

Am Em Am
lintang.. lintang tak takoni
F Dm
opo kowe ngerti
Dm Dm E
wong sing tak tresnani..

Am Em Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
F Dm
nganti natas wengi
Dm Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
F Am
sing tak anti-anti
Dm
nanging neng endi
E
anggonku nggoleki..

Am Em Am
angin.. sak paran lakumu
F Dm
critakno kangenku
Dm Dm E
iseh setyo nunggu..

Am Em Am
dino.. minggu ganti sasi
F Dm
eluhku ngancani
Dm Dm
opo kowe ngerti..

E F Am
kutho iki.. wis tak kiteri
Dm E Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
Am Dm
ning alun-alun nganjuk iki
G C
nadyan saiki dadi sepi
Am Dm
nanging aku ra biso lali
E F E
marang janji setyo kang kepatri..

Am Dm
gencar-gencar lampune kutho
G C
gawe kahanan maleh bedo
Am Dm
nanging tresnaku iseh podo
E Am
koyo janji naliko semono..

[Faturing]
A Dm
cah ayu aku ora lali
G C E
tresnamu iseh tak gondheli
A Dm
kangenku malah soyo ndodro
E Am
entenono aku enggal teko..
E Am
entenono aku enggal teko..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rina Amelia mudah, kunci gitar Rina Amelia, chord lagu Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi, chord dasar Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi, chordtela Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi, download lagu Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia Feat Budi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rina Amelia di youtube: https://youtube.com/watch?v=rMqeDbRHuhE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Rina Amelia

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari