menu Request
×

Kunci Gitar Alan Kasaji - S E M E R U Chord Dasar dan Lirik Lengkap

219 views
 Intro : C G Am..
        F Fm G….

 C                 Em
nduk.. mantepno atimu
             Gm
cekelno janjiku
  C            F
tulung percoyo aku
Dm        G             Em
wis.. tak pendhem tresnaku
        Am
kanggo awakmu..
Dm          G C
sak njerone atiku..

C                   Em
mung.. siji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu
    C           F
lan ojo gampang cemburu
Dm    G           Em
aku.. ra bakal mlayu
      Am
seko uripmu
  Dm         G
senajan akeh gudo
        C
ning sandhingku..

F
duh pepujanku
    Em        Am
ati iki nggonamu
Bb                     G
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em            Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..

Musik : Bb Am D Dm G Gm C
        F G -F E Am Bb..G..

C                  Em
mung sijji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu
    C           F
lan ojo gampang cemburu
Dm    G           Em
aku.. ra bakal mlayu
      Am
seko uripmu
  Dm         G
senajan akeh gudo
        C
ning sandhingku..

F
duh pepujanku
    Em        Am
ati iki nggonamu
Bb                     G
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em          Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..

            F          G
 nganti suk mben selawase
          Em          Am
 tresnaku mung kanggo kowe
           Dm          G     C   Gm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   C     F        G
 gedhene roso tresnaku
          E        Am
 ra bakal ono tandinge
         Dm       G
 bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..
 Am       Dm       G
  bebasan gunung semeru
        C
 isih kalah gedhe..
 Am      Dm           G
  nganti sok mben aku tresno 
        F    Fm         C
 karo kowe.. hooooo.. o o..

===ORIGINAL CHORD))

Alan Kasaji - S E M E R U

Intro : F C Dm..
        Bb Bbm C..

 F                 Am
nduk.. mantepno atimu
             Cm
cekelno janjiku
  F            Bb
tulung percoyo aku
Gm        C             Am
wis.. tak pendhem tresnaku
        Dm
kanggo awakmu..
Gm          C  F
sak njerone atiku..

F                   Am
mung.. siji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu
    F           Bb
lan ojo gampang cemburu
Gm    C           Am
aku.. ra bakal mlayu
      Dm
seko uripmu
  Gm         C
senajan akeh gudo
        F
ning sandhingku..

Bb
duh pepujanku
    Am        Dm
ati iki nggonamu
D#                     C
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am            Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..

Musik : D#..Dm G Gm C Cm F
        Bb C -Bb A Dm D#..C..

F                  Am
mung sijji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu
    F           Bb
lan ojo gampang cemburu
Gm    C           Am
aku.. ra bakal mlayu
      Dm
seko uripmu
  Gm         C
senajan akeh gudo
        F
ning sandhingku..

Bb
duh pepujanku
    Am        Dm
ati iki nggonamu
D#                     C
wutuh sak jiwo lan rogoku..

Reff :
            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am          Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..

            Bb         C
 nganti suk mben selawase
          Am          Dm
 tresnaku mung kanggo kowe
           Gm          C     F   Cm
 tak pastikke ra bakal ono liyane..

   F     Bb       C
 gedhene roso tresnaku
          A        Dm
 ra bakal ono tandinge
         Gm       C
 bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..
 Dm       Gm       C
  bebasan gunung semeru
        F
 isih kalah gedhe..
 Dm      Gm           C
  nganti sok mben aku tresno 
        Bb   Bbm        F
 karo kowe.. hooooo.. o o..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alan Kasaji mudah, kunci gitar Alan Kasaji, chord lagu Alan Kasaji - S E M E R U, chord dasar Alan Kasaji - S E M E R U, chordtela Alan Kasaji - S E M E R U, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Alan Kasaji - S E M E R U, download lagu Alan Kasaji - S E M E R U mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alan Kasaji di youtube: https://youtube.com/watch?v=Fef89Zny7do

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Alan Kasaji

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari