menu Request
×

Kunci Gitar Akustik Westprog - Cacat Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

93 views
 Intro : C..Fm..C..Fm..

  C         Fm         G
tumetese.. eluh motoku iki..
      F      G           C  A
yen weruh.. esem lan guyumu..
  Dm       E         Am       G
manise awakmu.. bedo karo lakumu..
         F                 G
kowe ninggal aku nuruti egomu..

    C           Fm        G
cerito iki.. nyadarke awakku..
     F        G           C  A
ben aku.. nglilakke tresnomu..
      Dm       E
raiso nuruti kowe..
    Am             G
opo seng mbok karepke..
           F                       G
tak simpen neng ati seng tau nglarani..

F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..

Musik : F..G    -F Em..Am..
            ha a a a..
        F..G..C...

F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..

 F                    G
  andaikan kowe wingi ora neng ati..
     Em                  Am   G
 aku rabakal loro kepati-pati..
     F                     G
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki..
                C..
 aku wes cacat ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..Cm..G..Cm..

  G         Cm         D
tumetese.. eluh motoku iki..
      C      D           G -E/G#
yen weruh.. esem lan guyumu..
  Am       B         Em       D
manise awakmu.. bedo karo lakumu..
         C                 D
kowe ninggal aku nuruti egomu..

    G           Cm        D
cerito iki.. nyadarke awakku..
     C        D           G -E/G#
ben aku.. nglilakke tresnomu..
      Am       B
raiso nuruti kowe..
    Em             D
opo seng mbok karepke..
           C                       D
tak simpen neng ati seng tau nglarani..

C    D           Bm         Em
 wingi.. janjine ameh ngancani
Am      B          Em  E
 tapi akhire nglarani..
C          D        Bm          Em
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Am        D              G
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 C                         D
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Bm
 mbasan kowe kenal de'e
          Em      D
 aku mbok luwehke..
         C
 mergo kahanan urepku
       D
 ratau dadi karepmu
      B
 ajur tanpo awakmu..

 C                     D
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Bm               Em  D
 tresno kowe.. kongene rasane..
        C
 jarene ameh ngancani
         D
 nyatane ngeliyo ning mburi
        B
 nglalekke kabeh iki..

Musik : C..D.  .-C Bm..Em..
            ha a a a..
        C..D..G...

C    D           Bm         Em
 wingi.. janjine ameh ngancani
Am      B          Em  E
 tapi akhire nglarani..
C          D        Bm          Em
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Am        D              G
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 C                         D
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Bm
 mbasan kowe kenal de'e
          Em      D
 aku mbok luwehke..
         C
 mergo kahanan urepku
       D
 ratau dadi karepmu
      B
 ajur tanpo awakmu..

 C                     D
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Bm               Em  D
 tresno kowe.. kongene rasane..
        C
 jarene ameh ngancani
         D
 nyatane ngeliyo ning mburi
        B
 nglalekke kabeh iki..

 C                    D
  andaikan kowe wingi ora neng ati..
     Bm                  Em   D
 aku rabakal loro kepati-pati..
     C                     D
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki..
                G..
 aku wes cacat ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Akustik Westprog mudah, kunci gitar Akustik Westprog, chord lagu Akustik Westprog - Cacat Ati, chord dasar Akustik Westprog - Cacat Ati, chordtela Akustik Westprog - Cacat Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Akustik Westprog - Cacat Ati, download lagu Akustik Westprog - Cacat Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Akustik Westprog di youtube: https://youtube.com/watch?v=6jrK4Q56mF0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Akustik Westprog

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari