menu Request
×

Kunci Gitar Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am F G..

    C           Em       F         C
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Dm              G             C
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Dm          G
yen tak terus-teruske..
 Em           Am
aku mung loro dewe..
  Dm         G         C
cukup semene tak bubarke..

    C          Em       F          C
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Dm             G      C
tekamu mung nglarani atiku..
   Dm          G
ra bakal tak baleni..
 Em         Am
opo meneh dadi siji
  Dm         G               C
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) F G Em Am F G C..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

F      G           Em           Am
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
F          G         C
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
F             G       Em            Am
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         F        G             C
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Dm
ra sah nggetuni..
G             F     C
 dinggo sadar diri..





(Intro) Bb C Am Dm Bb C..

    F           Am       Bb        F
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Gm              C             F
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Gm          C
yen tak terus-teruske..
 Am           Dm
aku mung loro dewe..
  Gm         C         F
cukup semene tak bubarke..

    F          Am       Bb         F
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Gm             C      F
tekamu mung nglarani atiku..
   Gm          C
ra bakal tak baleni..
 Am         Dm
opo meneh dadi siji
  Gm         C               F
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) Bb C Am Dm Bb C F..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

Bb     C           Am           Dm
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
Bb         C         F
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
Bb            C       Am            Dm
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         Bb       C             F
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Gm
ra sah nggetuni..
C             Bb    F
 dinggo sadar diri..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar AKD Band mudah, kunci gitar AKD Band, chord lagu Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana, chord dasar Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana, chordtela Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana, download lagu Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari AKD Band di youtube: https://youtube.com/watch?v=d6GX73AS_Bg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari AKD Band

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari