menu Request
×

Kunci Gitar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

155 views
 Intro : F G Em Am
        Bb..G..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
neng ati tetep sayang
        F         Fm       C
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Em
nanging ngopo kabeh iki
   Am
ra ono artine
  Em
kowe milih nenggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wes layu
        G
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekne
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo..
           (F)
 aku ora popo..

Musik : F G Em Am
             haaaa..
        Bb..G..
        aa aaa.. huuu..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
neng ati tetep sayang
        F         Fm       C
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Em
nanging ngopo kabeh iki
   Am
ra ono artine
  Em
kowe milih nenggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wes layu
        G
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am      G
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekke
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo..

     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am      G
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekne
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo.. 
           F    Em    A 
 aku ora popo.. ha aa aa.. aa..
         Dm          G   
 a..ku lilo.. dadio wong liyo
          C
 neng uripku..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        F..D..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..
           (C)
 aku ora popo..

Musik : C D Bm Em
             haaaa..
        F..D..
        aa aaa.. huuu..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekke
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..

     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo.. 
           C    Bm    E 
 aku ora popo.. ha aa aa.. aa..
         Am          D   
 a..ku lilo.. dadio wong liyo
          G
 neng uripku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan, chord dasar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan, chordtela AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan, download lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=An4ygz1sXgk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari