menu Request
×

Kunci Gitar Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

136 views
(Intro) G C Em D..

G              C
 abot nresnani sliramu
D                G
 nguras ati ning batinku..
E                      Am
 tak pekso malah san soyo jeru
    D               G
opo pancen dudu jodoku..

G             C
 senajan ati uwes kerasan
D               G
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
E                Am
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   D                G     Am
saiki mung dadi kenangan..

 C                   G
aku mikir kowe, kowe mikir liyane
         Am
tresnaku tak pendem wae..
D                G   D
 ndak mbok sepeleke..

(Chorus)
G      D        Em  Bm
gusti.. opo iki dalane
       C         D       G  D
yen pancen ngene kenyataane..
G    D             Em   D
wes tak cobo ikhlaske wae
    C              D           G
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

G             C
 senajan ati uwes kerasan
D               G
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
E                Am
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   D                G     Am
saiki mung dadi kenangan..

(Int.) C D Em Em
       C Cm G..

       C        D
pancen dudu dalane..
       G          Em
tresno iki nggo kowe
    C                    D
aku kadung wegah.. atiku uwes bubrah..

(Chorus)
G      D        Em  Bm
gusti.. opo iki dalane
       C         D       G  D
yen pancen ngene kenyataane..
G    D             Em   D
wes tak cobo ikhlaske wae
    C              D           G  E
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

A      E        Dm Bm
gusti.. opo iki dalane
       D         E       A  E
yen pancen ngene kenyataane..
A    E             Dm  E
wes tak cobo ikhlaske wae
    D              E           A
aku wes wegah sesandingan ro kowe..
    Bm         E               A
aku wes wegah.. sesandingan ro kowe..





(Intro) C F Am G..

C              F
 abot nresnani sliramu
G                C
 nguras ati ning batinku..
A                      Dm
 tak pekso malah san soyo jeru
    G               C
opo pancen dudu jodoku..

C             F
 senajan ati uwes kerasan
G               C
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
A                Dm
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   G                C     Bb
saiki mung dadi kenangan..

 F                   C
aku mikir kowe, kowe mikir liyane
         Dm
tresnaku tak pendem wae..
G                C   G
 ndak mbok sepeleke..

(Chorus)
C      G        Am  Em
gusti.. opo iki dalane
       F         G       C  G
yen pancen ngene kenyataane..
C    G             Am   G
wes tak cobo ikhlaske wae
    F              G           C
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

C             F
 senajan ati uwes kerasan
G               C
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
A                Dm
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   G                C     Bb
saiki mung dadi kenangan..

(Int.) F G Am Am
       F Fm C..

       F        G
pancen dudu dalane..
       C          Am
tresno iki nggo kowe
    F                    G
aku kadung wegah.. atiku uwes bubrah..

(Chorus)
C      G        Am  Em
gusti.. opo iki dalane
       F         G       C  G
yen pancen ngene kenyataane..
C    G             Am   G
wes tak cobo ikhlaske wae
    F              G           C  A
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

D      A        Bm  Dm
gusti.. opo iki dalane
       G         A       D  A
yen pancen ngene kenyataane..
D    A             Bm   A
wes tak cobo ikhlaske wae
    G              A           D
aku wes wegah sesandingan ro kowe..
    Em         A               D
aku wes wegah.. sesandingan ro kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Agung Pradanta mudah, kunci gitar Agung Pradanta, chord lagu Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati, chord dasar Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati, chordtela Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati, download lagu Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Agung Pradanta di youtube: https://youtube.com/watch?v=KEUYaW1qxt0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Agung Pradanta

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari