menu Request
×

Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas Chord Dasar dan Lirik Lengkap

892 views
 Intro : C F C G

C  Cmaj7              F
aku.. nglakoni kabeh iki
Fm                 C
 ikhlas seko ning ati
          G
nggo sliramu..

C           Cmaj7            F
duh kang mas.. sepurane yen aku
Fm              C
 nggawe loro atimu
 Am    Dm
aku.. ora menghargai
  G
koe sing gemati..

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 F       G        Em
  sak jembare segoro
 Am      Dm          E
  aku ikhlas yen akhire
         Am       A
 kudu nompo loro iki
 F    G            Em         Am
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Dm       G                C
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

Musik : Dm G Em Am
        Dm E Am A
        F G Em Am
        Dm G C

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 F       G        Em
  sak jembare segoro
 Am      Dm          E
  aku ikhlas yen akhire
         Am       A
 kudu nompo loro iki
 F    G            Em         Am
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Dm       G                C
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 F       G
  pancen iki dalane
     Em
 aku raiso nompo
 Am      Dm     
 aku wis iso nerimo
 G        C
 tapi aku sing ora lilo
          F     G
 pengenmu ke..pie
          Em         Am
 pengenku nyanding koe
          Dm
 wes lalekke aku
          G        C
 tak cobo nompo anane..

                 F
mungkin wis takdire
           G
kudu dikuatke
   C    G       Am
nompo.. kenyataane
         Dm
aku ro koe..
   G              C
pancen.. dudu jodone..

Outro : F Dm G C

[[[Original Chord]]]

Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas

Intro : G C G D

G  Gmaj7              C
aku.. nglakoni kabeh iki
Cm                 G
 ikhlas seko ning ati
          D
nggo sliramu..

G           Gmaj7            C
duh kang mas.. sepurane yen aku
Cm              G
 nggawe loro atimu
 Em    Am
aku.. ora menghargai
  D
koe sing gemati..

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

Musik : Am D Bm Em
        Am B Em E
        C D Bm Em
        Am D G

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 C       D  
  pancen iki dalane
     Bm       
 aku raiso nompo
 Em      Am      
 aku wis iso nerimo
 D        G
 tapi aku sing ora lilo
          C     D
 pengenmu ke..pie
          Bm         Em
 pengenku nyanding koe
          Am
 wes lalekke aku
          D        G
 tak cobo nompo anane..

                 C
mungkin wis takdire
           D
kudu dikuatke
   G    D/F#    Em 
nompo.. kenyataane
         Am
aku ro koe..
   D              G
pancen.. dudu jodone..

Outro : C Am D G

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas, chord dasar Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas, chordtela Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas, download lagu Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=QDAs64VxM0Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari