menu Request
×

Kunci Gitar Adit Kemal - Opo Wedine Chord Dasar dan Lirik Lengkap

112 views
 Capo di fret 1

Intro : F Em Dm G C….

         C                       Dm
yen sliramu liwat, aku kerep mandeng..
        G                      C
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F            Fm         C
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G                      C     G
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C                       Dm
ora nyongko, esemmu mung kanggo aku..
      G                      C
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F         Fm          C
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G                    C    G
aku janji mung sliramu dadi siji..

Reff :
      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C   G
  karo ku gembel bocah jalanan..

Musik : C G Am Em
        F C D G
        C G Am Em
        (he' he' a..)
        F C G C
        C C-G/B

Am                Em
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F                 G
aku wedine rosomu sirno..

Reff :
      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C   G
  karo ku gembel bocah jalanan..

      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C..
  karo ku gembel bocah jalanan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# Fm D#m G# C#….

         C#                      D#m
yen sliramu liwat, aku kerep mandeng..
        G#                     C#
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F#           F#m        C#
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G#                     C#    G#
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C#                      D#m
ora nyongko, esemmu mung kanggo aku..
      G#                     C#
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F#        F#m         C#
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G#                   C#   G#
aku janji mung sliramu dadi siji..

Reff :
      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#  G#
  karo ku gembel bocah jalanan..

Musik : C# G# A#m Fm
        F# C# D# G#
        C# G# A#m Fm
        (he' he' a..)
        F# C# G# C#
        C# C#-G#/C

A#m               Fm
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F#                G#
aku wedine rosomu sirno..

Reff :
      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#  G#
  karo ku gembel bocah jalanan..

      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#..
  karo ku gembel bocah jalanan..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Adit Kemal mudah, kunci gitar Adit Kemal, chord lagu Adit Kemal - Opo Wedine, chord dasar Adit Kemal - Opo Wedine, chordtela Adit Kemal - Opo Wedine, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Adit Kemal - Opo Wedine, download lagu Adit Kemal - Opo Wedine mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Adit Kemal di youtube: https://youtube.com/watch?v=-o3dy5qrC5Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Adit Kemal

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari