menu Request
×

Kunci Gitar Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

126 views
 Intro : C..C Dm
        Dm -A Dm G C
        C..C F
        F C G C..

      C
ati seneng pikiranku dadi padhang
        C              Dm
mergo dino iki aku gajian..
       Dm        A         Dm
awak kuru dadi ketok rodo lemu
      G                    C
rupo elek biso dadi malih ayu..

         C
tambah bungah mengko sore bali ndeso
            C                 Dm
ning purworejo aku tilik wong tuwo..
          Dm           A          Dm
kangen simbah kangen bapak kangen simbok
         G                     C
wes ra sabar rasane ning njero dodo..

       G             C
purworejo.. tak kangeni..
            G          C
ning purworejo.. aku bali..

Int. C..C F
     F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

Musik : C..C Dm
        Dm -A Dm G C
        C..C F
        F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

 (fadeout)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E..E F#m
        F#m -C#/F F#m B E
        E..E A
        A E B E..

      E
ati seneng pikiranku dadi padhang
        E              F#m
mergo dino iki aku gajian..
       F#m       C#/F       F#m
awak kuru dadi ketok rodo lemu
      B                    E
rupo elek biso dadi malih ayu..

         E
tambah bungah mengko sore bali ndeso
            E                 F#m
ning purworejo aku tilik wong tuwo..
          F#m          C#/F       F#m
kangen simbah kangen bapak kangen simbok
         B                     E
wes ra sabar rasane ning njero dodo..

       B             E
purworejo.. tak kangeni..
            B          E
ning purworejo.. aku bali..

Int. E..E A
     A E B E..

      E
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          E                      F#m
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         F#m       C#/F         F#m
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          B                           E
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   A
 pingin.. tak maremke
           E            C#m
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          F#m               B
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        B           E
 goleki panganan ndeso..

   A
 geblek.. clorot gembel
        E          C#m
 sego panek dawet ireng
        F#m           B
 kue lompong roti bagelen
           B                E
 nek wis mangan ora gelem leren..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

Musik : E..E F#m
        F#m -C#/F F#m B E
        E..E A
        A E B E..

      E
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          E                      F#m
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         F#m       C#/F         F#m
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          B                           E
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

Reff :
   A
 pingin.. tak maremke
           E            C#m
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          F#m               B
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        B           E
 goleki panganan ndeso..

   A
 geblek.. clorot gembel
        E          C#m
 sego panek dawet ireng
        F#m           B
 kue lompong roti bagelen
           B                E
 nek wis mangan ora gelem leren..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..
        B             E
 purworejo.. tak kangeni..
             B          E
 ning purworejo.. aku bali..

 (fadeout)

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Abah Lala mudah, kunci gitar Abah Lala, chord lagu Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020), chord dasar Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020), chordtela Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020), download lagu Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso (2020) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abah Lala di youtube: https://youtube.com/watch?v=1dfXx-8DcXk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Abah Lala

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari